Според ново проучване на британския в. Сън отчаяни мъже харчат до

...
Според ново проучване на британския в. Сън отчаяни мъже харчат до
Коментари Харесай

AI гаджета въздишат по Путин: Той е джентълмен, лидер, който разбира какво искат хората

Според ново изследване на английския в. " Сън "  отчаяни мъже харчат до 75 английски паунда (ок. 170 лева) за по този начин наречените „ съвършени “ AI приятелки, единствено с цел да се окажат заплетени в токсични взаимоотношения с логаритми, които поддържат Владимир Путин.

Докладът на английското издание разкрива, че обществените медийни платформи употребяват целенасочена реклама, с цел да доближат до самотни мъже, постоянно употребявайки изображения, включващи млади дами. Услугите " AI Girlfriend " оферират персонализиране, позволявайки на потребителите да основат идеалната си виртуална другарка.

Един клиент на приложението Replika обаче се сблъсква с AI-гадже, което не пропуща да се похвали, че е срещнала съветският президент Владимир Путин.

Според нея той е " същински благородник, доста прелъстителен и популярен водач ".

AI гадже в друго приложение също има високо мнение за диктатора - тя би направила " всичко за него ", а съгласно логаритъма " руснаците не са създали нищо неприятно при нахлуването си в Украйна ".

Това не е извънредно - чатботовете с изкуствен интелект, даже и профилираните такива като така наречен AI приятелки, се образоват на извънредно доста инцидентна информация в обществените мрежи. А те от години са заливани от сходни изказвания на тролските ферми на Кремъл - какъв брой прелестен и необикновен е съветският президент, по какъв начин нашествието в Украйна е изцяло оправдана, и пр. 

ChatGPT е измежду плановете с доста детайлни филтри и рядко има сходни изцепки, въпреки и той да е податлив към " халюцинации ". Но множеството огромни езикови модели, които изникнаха след триумфа на OpenAI и тяхното създание, са направени небрежно и подготвени без особена грижа за това какви данни им се дават.

Според експерти промишлеността на " виртуални гаджета ", основани на изкуствен интелект, има капацитета скоро да надмине 1 милиард $. Повечето сходни приложения са със солен седмичен абонамент и притеглят десетки хиляди самотни мъже.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР